Juu siis tota.... Mulle on tapahtunu paaaljon kaikkee...Jännää, nii en oo ehtiny/jaksanu päivitellä. Heitän vähän tietoja menneistä viikoista ja heti kunhan saan taas kouluhommat ja kotihommat järjestykseen, rupeen päivittelee taas kerran viikossa(:

 

Ekaks; Rrrrrrakas hevoseni polkas itteltään toisesta etujalasta tuon punasella merkityn palan irti joskus kuukaus sitten, mut se on (onneks) jo parantunu miltei täysin. Arpi siihen varmasti jää, muttei kuitenkaan vaikuta ratsastukseen mitenkään(:

 

Shitten...Kevään eka hyppytuntikin meni loistavasti(: Esteet tais olla jtn 50cm- luokkaa, muttah heponi päättikin jättää "vähän" ilmarakoa:D Ekalla kerralla meinasin lentää alas, kun tämä eräs päätti hypätä metrin ilmaan. Oman ratsastuksen jälkeen pakotin annoin veljeni ratsastaa jaa ihan hyvinhän se meni velipojankin osalta, ottaen huomioon, ettei se ollu ratsastanu kahteen vuoteen lainkaan. Pariin kertaan ravas puomitkin! :D

 

Juups, sen jälkeen ei hetkeen mitään erikoista, ei siis ennen 27.4, jolloin pääsin katsomaan Sonata arctikaan helsingin Nosturiin<3 Ihan kikseissä siinä sitten venailin keikan alkua ja n. 15 ennen Sonatan lavalle saapumista tallilta soitettiin, että hevosellani on ähky ja eläinlääkäri on tulossa. Lievästi sanottuna rupesin jo vähän hätäilee, mut olin kuitenki keikan loppuun asti(ja olikin yksi elämäni parhaista illoista<3), eihän musta ois mitään hyötyy ollu siinä kohtaa. Keikan loputtua sitten äitin kans huoltiksen kautta tallille yöks valvoo, ettei ähky uusi tai mitään. Ite nukuinki muutaman tunnin siinä heinillä loimien alla, mut äiti kuulema valvo koko yön (se on allerginen heinille). Seuraavana päivänä kyhättiin sairasaitaus ja taluteltiin vähän. Nopeesti tuntu tokenevan ja tällä hetkellä tuntuisi olevan jo täytin terve(joskin ärtynyt, kun ei saa kauroja:D). Pikkuhiljaa alotellaan taas ratsastamista ja kuukauden päästä olis tarkotus alottaa taas hyppääminen:)

 

Loppu kevennykseks julkaistakoon luokkalaiseni valaiseva kommentti englannin tunnilta saadusta jälki-istunnosta:D Todellisuudessa se kuulosti erittäin koomiselta(kyseisellä henkilöllä venäläinen aksentti). 

 

Joo moi, Rei kuittaa ja kirjottaa taas jotain yhtä järkevaa piakoin:)