Taas viime päivityksesta vierähtänyt tovi ja tääkin merkintä ois pitäny tehä jo eilen jotta ois vielä ajankohtasempi, muttah, kun mäki oon vaan ihminen ja en voi aina jaksaa/ehtiä/kiinnostua.....

Neh, se siitä alkuhöpinöistä  ja itse pää-asiaan----> 

KAIKKI varmasti katto Suomi-Ruotsi ottelun sunnuntaina , noh oli täällä meilläkin oma kisakatsomo veljen ja sen kavereiden kans jaja suhteellisen railakasta menoa olikin(: Ruotsin avaus-maalin kohalla fiilikset laski ja osa porukasta ehti jo lähteä pois telkkarin äärestä, kun Suomi tasotti. Ei jumaliste sitä huutoa (naapureille anteeksipyynnöt..)! Siitä eteenpäin koko ilta/yö huudettiin, juhlittiin, hurrattiin ja huudatettiin Pojun Poika saunoo-biisiä(ite en niinkään tykänny biisusta, mut kisafiiliksis menee) . Ihan hunajata! Kumma kyllä suuresta ihmismäärästä huolimatta mikään ei menny rikki, eikä kämppä ees ollu kovin sotkunen(: Ens vuon sit uusiks!

Oi, kun olen taas sekaisin, enkä osaa kirjotaa... No jatketaan kuitenki vähän--->

Otin itekkin osaa noihin maailmanmestaruusjuhliin tuolla kauppatorilla muutaman kaverin kans (joskin kaks niistä lähti pois heti alkuunsa ja jäätin sit kahestaan yhen kaverin kans) . Jumalattomasti possee, mut päästiin suht lähelle lavaa ja nähtiinki ihan hyvin(: Musiikkiesitykset ei oikeen sytyttäny ja muutenkin tunnelma oli aluks aika jäinen. Hiljalleen porukka kuitenki lämpes ja ääntäki lähti ihan kiitettävästi.Todellatodella juopuneita/muutenvaan kusipäitä ihmisiäkään ei onneks näkyny ku pari:) Yllättävän nopeesti meni aika noissa juhlissa ja seurasi seuraava haaste: miten meen kotiin. Kaverini olin hukannut väkijoukkoon jo ajat sitten ja elielin aukiolle päästyäni huomasin, ettei ollut toivoakaan mahtua dösään. Junatki oli tupaten täynnä ja siinä edes takasin juostessa törmäsin myös muutamaan ihmiseen, jotka oli ollu meillä kaattomassa matsia. Hetken aikaa siinä rupateltiin ja lopulta päätin sit kilauttaa mutsille, et tulee hakee mut. Kävelin oopperatalolle, soitin sieltä aijemmin hukkaamalle kaverilleni varmistaakseni, että hän oli kunnossa. Kaikki oli ok ja sit oottelin vaan kyytiäni. Lopulta sit pääsiin kotiin ja aikas suoraan painuin nukkumaan, seuraavana päivänä oli kuiteski koulua(:

Jees. Kiitos Leijonille ja koko Suomen kansalle mahtavasta illasta! :)

Loppu kevennys: En sit herännykkään ajoissa ja kouluunmeno jäi (taas) väliin

ps: sori, ei kuvii täl kertaa